maandelijks donateur scaled

Jouw donatie maakt het verschil

  • Je helpt asielhonden geplaatst worden
  • Dankzij jou krijgen gedetineerden training
  • Samen trainen voor een toekomst in vrijheid

Geloof jij ook in een tweede kans en wil jij structureel helpen aan een betere toekomst voor mens én dier? Word dan “Belgian Cell Dogs Held op sokken”!

Belgian Cell Dogs helpt asielhonden en gedetineerden op weg naar een betere toekomst. Samen gaan zij binnen het unieke en succesvolle trainingsprogramma op weg naar een nieuw leven.

Ja, ik help en geef

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Helpen als je er zelf niet meer bent

Het is goed mogelijk dat je graag onze honden en hun trainers wil helpen wanneer je er zelf niet meer bent. Wij vinden dit vanzelfsprekend heel erg mooi en willen ons uiterste best doen om in je gedachtengoed het werk voort te zetten. Je kan helpen door Belgian Cell Dogs als erfgenaam te beschrijven in je testament. Je kan ons binnen je nalatenschap geheel of deels erfgenaam maken, maar je kan ook een legaat aan ons toekennen. Er is veel mogelijk. Ook kunnen wij voor de afwikkeling zorg dragen, in de rol van testamentair executeur.  Zo bent je er zeker van dat alles goed geregeld wordt wanneer je dit liever niet door familie, vrienden of de notaris laat doen.

Om Belgian Cell Dogs op de juiste manier te beschrijven heeft de notaris de volgende gegevens van onze stichting nodig:

Gegevens voor de notaris:
Statutaire naam: Belgian Cell Dogs
Statutaire vestigingsplaats: Bergeijk
Adres: De Waterlaat 31, 5571 MZ  Bergeijk
Kamer van Koophandel:  KVK 56252196
ANBI status: ja

Wil je het opstellen van je testament grotendeels zelf en liever online doen? Dat is mogelijk. Belgian Cell Dogs werkt samen met NuTestament. Daar regelt je makkelijk, voordelig en in je eigen tempo een testament waarin je ons als begunstigde kan opnemen. Op www.nutestament.nl vind je de stappen die je moet doorlopen.

Het trainen van asielhonden zal altijd nodig blijven. Enkel zo krijgen zij de toekomst die ze verdienen. Vol liefde, vrijheid en geborgenheid. Met jouw steun kunnen wij een groot verschil maken en kan je er verzekerd van zijn dat de trainingen door zullen blijven gaan. Het is zó ontzettend nodig.

Wanneer je het prettig vindt dan bespreek ik als oprichter van Belgian Cell Dogs heel graag met u de mogelijkheden. Dit kan telefonisch maar je kan ook je vragen stellen in een e-mail of vrijblijvend persoonlijk gesprek.

Onze contactgegevens zijn:
T. +31 (0) 497 55 02 67
E. belgiancelldogs@gmail.com

Heel erg bedankt voor je vertrouwen in ons werk en dat je onze honden en hun trainers wil helpen.

Betty Buijtels
Oprichter Belgian Cell Dogs

Eenmalig helpen

Om meer honden uit asielen te helpen zijn sponsoren nodig.  Geef jij liever eenmalig?