Sponsoring

belgian cell dogs instructeur trainer en kruising teckel 1

Jouw steun is onmisbaar.

Als bedrijf maak je deel uit van de samenleving. Veel bedrijven zetten zich vandaag de dag  in om de wereld een betere plek te maken. Gewoon, omdat wanneer we allemaal een klein stukje doen… het alles bij elkaar een groot verschil is. Een groot verschil, voor een mooiere toekomst. Voor de asielhonden en hun trainers.

Dit streven heeft ook Stichting Belgian Cell Dogs. Wij maken verschil. Dit bewijzen wij al 10 jaar lang in Nederland en doen dit nu in België. Voor het welzijn van de dieren en een deel maatschappelijke veiligheid. Al ruim 800 keer hebben wij laten zien dat ons unieke trainingsprogramma werkt. Iets waar wij trots op zijn. En ook jij kunt hier onderdeel van gaan uitmaken. Dat is toch mooi 🙂

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Belgian Cell Dogs is een stichting en afhankelijk van privaat en publieke giften en sponsoring. Om nóg meer honden en mensen te (kunnen blijven) helpen en de maatschappij een stukje veiliger te maken zijn wij naast onze sponsoren ook afhankelijk van het bedrijfsleven.

Steeds meer bedrijven voelen zich gelukkig maatschappelijk betrokken en geven hier invulling aan door ons te helpen, geweldig vinden wij dat. Doe jij mee? Het is zeker geen eenrichtingsverkeer en biedt voor jouw ook absoluut voordelen!

belgian cell dogs kruising teckel in kratje
belgian cell dogs kruising teckel en trainer 2

Denk aan…

  • Zichtbaarheid bij een, voor jouw organisatie nieuwe (gerichte) doelgroep
  • Volop mogelijkheden voor publiciteit. We wisselen graag met u van gedachten over de mogelijkheden binnen onze online en offline (media) kanalen
  • Betrokken ondernemen voor een nieuwe kans voor mens en dier, werkt niet alleen positief voor uw imago, ook intern zullen uw medewerkers een extra gevoel van saamhorigheid hebben. Want samen een verschil maken, dat verbindt!

Uw bijdrage aan Belgian Cell Dogs wordt ingezet om nog meer asielhonden te helpen met ons trainingsprogramma. Belgian Cell Dogs heeft geen winstoogmerk, dit geeft voor zowel organisaties als privé personen een belastingtechnisch voordeel bij maatschappelijk betrokken ondernemen.

In contact komen

Voor meer informatie? Neem gerust contact op met

Betty Buijtels
T. 06 10 90 21 65
E. belgiancelldogs@gmail.com

belgian cell dogs betty met hond

Geef asielhonden een
tweede kans